De Schoenlapper
Houtstraat 2 - 2960 Sint-Lenaarts - België
Gsm: 0472 31 34 99
info@deschoenlapper.be
BTW BE0552.699.565

Slotenmakerij

0472 31 34 99

Openingsuren

Ma Gesloten
Di 09.00 – 18.00
Wo 09.00 – 18.00
Do 09.00 – 18.00
Vr 09.00 – 18.00
Za 09.00 – 13.00
Zo Gesloten

Slotenmakerij

Heeft u uw sleutel verloren? Dan kan u waarschijnlijk uw woning niet meer binnen. Tevens bestaat er de mogelijkheid dat onbekenden makkelijk toegang hebben tot uw woonst. Wanneer u dat verlies vaststelt kan u meteen beroep doen op De Schoenlapper, slotenmakerij uit Sint-Lenaarts. Deze professional helpt u meteen verder op weg!

Sleutel- en slotinterventies

Bij dringende gevallen kan u De Schoenlapper opbellen. Zijn wij bereikbaar dan komen wij onmiddellijk ter plaatse voor dergelijke noodgevallen. Bovendien geven wij u graag advies over het tijdig en genoeg laten bijmaken van uw belangrijkste sleutels. Wij maken alle sleutels na (geen autosleutels met codering). De kostprijs is afhankelijk van het sleuteltype, hoeveel kopieën u wenst en de uitvoering ervan.

Veiligheidssloten

Ook voor veiligheidssloten bent u bij deze slotenmakerij uit Sint-Lenaarts aan het juiste adres! Wij bieden u hierbij de garantie van de hoogste veiligheid en kwaliteit. Tevens zijn deze beveiligd tegen inbraak- en forceerpogingen. Zo kunnen deze sloten niet zomaar nagemaakt worden door eender wie.

Raamsloten

Het is algemeen geweten dat ramen een zwakke plek zijn in uw woning als het gaat over inbraakpreventie. Daarom moet u zeker de nodige aandacht besteden aan een raamslot. Voor elk raam bieden wij het gepaste slot. Deze keuze is afhankelijk van het raamkozijn en de openingswijze. Wij komen ter plaatse een kijkje nemen en bieden u een oplossing op maat aan.

Extra beveiliging

Graag komen wij bij u langs om alles op te meten zodat wij uw woning beter kunnen beveiligen. Zo voorzien wij deurpompen die ervoor zorgen dat uw deur altijd goed sluit bij uw vertrek of binnenkomst. Onze slotkasten zorgen voor een nog betere deurbeveiliging. Ook plaatsen wij opbouwsloten aan de binnenkant van uw deur. Deze zorgt voor een barrière wanneer iemand uw slot zou forceren. En als laatste kan u ook op ons een beroep doen voor sluitplannen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Wenst u beroep te doen op onze diensten? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u graag verder op weg.

 

Back to Top